Er is zoveel mogelijk tegenwoordig. De ene adviseur benadrukt dat u vooral zonnepanelen moet nemen, de andere zegt dat dit niet interessant is omdat ‘het salderen’ eindigt. De volgende adviseur benadrukt dat u vooral een warmtepomp moet nemen en weer een ander hamert op isoleren.
Wie heeft er nu gelijk? Of hebben ze allemaal gelijk?

Weet u waar u het beste kunt beginnen? Veel mensen doen maar wat, zonder dat daar een weloverwogen plan achter zit. Om er later achter te komen, dat dat misschien toch niet zo slim is. De volgorde had beter anders gekund, of u had beter nog een paar jaar kunnen wachten met een bepaalde maatregel, of u heeft juist spijt dat u niet eerder iets gedaan hebt.

Ik kan u inzicht geven in hoe het met uw woning gesteld is en helpen met dat goed doordachte plan. Zinvolle maatregelen in de juiste volgorde. Neem contact op voor een plan op maat, of kijk verder bij een van de volgende opties.

Energie besparen in uw woningAdviesgesprek

Tijdens een gesprek bij u thuis vertel ik u welke mogelijkheden voor uw woning interessant zijn, wat de voordelen zijn, én de nadelen. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur. Het is handig als u zelf al iets kunt vertellen over hoe de woning geïsoleerd is en hoeveel energie u gebruikt.
Lees verder>>>

warmtebeeld van een ongeïsoleerd raamWarmtebeeld scan

Zodra het buiten koud genoeg is, kan ik met behulp van een warmtebeeld camera kijken waar de warmte uw woning uitlekt. Ik doe dit zowel van binnenuit als van buiten, waardoor een aardig betrouwbaar beeld ontstaat. U ontvangt hier een rapportje van met de foto’s.
Lees verder >>>

energieneutrale woningOp weg naar energieneutraal

Als u zelf evenveel energie wilt opwekken als dat u verbruikt, kan ik voor u berekenen welk vermogen warmtepomp u nodig heeft en hoeveel zonnepanelen u daarvoor nodig heeft. Of hoeveel verschil het maakt als u uw dak isoleert. U ontvangt een rapport met alle berekeningen en conclusies.
Lees verder >>>