Energie besparen

Zelf energie opwekken brengt uw energierekening naar benedenHeeft u ook zo’n hekel aan die energie-rekening die steeds hoger wordt? Wist u dat u die in de meeste gevallen tot € 0 kunt laten dalen, of veel lager kunt maken? Wilt u ook best wat doen om uw huis energiezuiniger te maken, maar weet u niet waar u het beste kunt beginnen?

Ik kan u helpen met het doorrekenen van wat verschillende maatregelen voor besparing opleveren. In de meeste gevallen kan uw huis energieneutraal worden. En dit hoeft helemaal geen ton te kosten. Isolatie, besparen en zelf duurzame energie opwekken
Daarnaast zorg ik voor passende offertes en regel alles met de bedrijven die uw huis zuinig en comfortabel maken. Ook kan ik u helpen bij het aanvragen van verschillende subsidies. U hoeft niet meer zelf alles uit te zoeken.

Is energieneutraal teveel in één keer voor u? Ik kan u ook helpen dit stapsgewijs te bereiken, door te kijken welke maatregelen u nu alvast kunt nemen en welke u daar later aan toe kunt voegen. Het is zonde als u nu maatregelen neemt, die het in de toekomst extra duur maken om energieneutraal te worden.

Voorbeelden van maatregelen

  • Dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, glasisolatie
  • Warmtepomp
  • Pelletkachel, houtkachel, speksteenkachel, leemkachel
  • Zonneboiler voor warm water
  • PV-panelen voor elektriciteit
  • Instantheater voor warm water
  • Energiebesparende apparatuur, zoals Ledlampen en energielabel-A apparatuur

Houtkachel met cv-blok

 

Op dit moment heeft de gemeente Texel een aantrekkelijke subsidie voor het energieneutraal maken van uw woning. Meer lezen?

 

 

Dit is een voorbeeld van een houtkachel, waarmee u ook water verwarmt, dat u voor uw radiatoren, vloerverwarming of warm tapwater kunt gebruiken.