Warmtebeeld scan

warmtebeeld scan Energiek AdviesTwijfelt u of uw woning wel goed geïsoleerd is? Heeft u het idee dat er veel warmte naar buiten vliegt, maar weet u niet goed waar en hoe dat kan? Of heeft u last van tocht waardoor het niet echt behaaglijk is in uw woning? Dan kan het helpen om uw huis met een warmtebeeld camera eens goed te bekijken.

Nu de energieprijzen zo hard gestegen zijn, is het heel aantrekkelijk om een huis goed te isoleren, zodat er minder energie verbruikt wordt. Ook als u in de toekomst wellicht op een andere manier uw huis wilt gaan verwarmen, is het een voorwaarde dat uw woning goed geïsoleerd is.

Een warmtescan kan alleen als het verschil tussen de binnen- en buitentemperatuur groot genoeg is. In principe is dat zo in de maanden november, december, januari, februari en maart. Soms kan het wat eerder of later ook nog. En soms is het in de winter toch te warm of schijnt de zon te fel voor een goede scan. Dat maakt dat ik nooit lang van te voren afspraken maak voor een warmtescan.

Ik kom dan ’s ochtends langs (als de zon nog niet uren op de gevel heeft staan schijnen) en maak foto’s met name van binnenuit. In een enkel geval is het ook nuttig om van de buitenkant foto’s te maken, als de situatie van binnenuit niet duidelijk is of niet goed bereikbaar is. Die verwerk ik in een rapport waarin ik u de belangrijke punten laat zien en u vertel wat nuttig is om snel aan te pakken. Met behulp van dit rapport kunt u bepalen of en wat u verder gaat isoleren in uw woning. Dit rapport krijgt u binnen twee weken toegestuurd.

Een warmtescan duurt ongeveer 2 uur en kost €450,- inclusief btw voor scan en uitgebreid rapport met foto’s en aanbevelingen.
U kunt direct een afspraak maken via de knop hieronder.  Staat er geen datum bij dat u kunt, stuur dan een mail, dan kan ik kijken hoe we daar samen uitkomen. Mocht het te warm zijn, dan kan de scan niet doorgaan en bel ik af. De tijden in de middag lopen hiervoor het meeste risico, dus als het even kan, boek dan in de ochtend of avond.